, ,

12 טיפים להכנת שייק מושלם לקיץ

הטרנדים החדשים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp

פופולרי:

אין כמו שייק טעים ומרענן כדי להצטנן בחום הקיץ המזעזע. על הדרך אפשר גם להכניס לגוף שפע של סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. שייק איכותי ועשיר יכול להיות גם תחליף נפלא לארוחה. קבלו טיפים איך לשדרג פלאים את השייק שאתם מכינים.

1. בלנדר יש? יופי. עכשיו כדאי שיהיו לכם גם קוביות קרח שהוכנו מבעוד מועד במקפיא. אפשר להכין שייק גם עם מיץ קר, חלב קר או מים              קרים, אבל קוביות קרח עושות את ההבדל בין שייק חביב לשייק מושלם.

  1. מומלץ להקפיא את הפירות שבהם רוצים להשתמש בעת הכנת השייק. בננות ותותים למשל הרבה יותר טעימים בשייק כשהם קפואים.
  2. מומלץ להכין את שייק הפירות על הבוקר בתור תחליף מעולה לארוחת בוקר, או אחר הצהריים כמעין ארוחת ארבע מרעננת ומפוצצת באנרגיה.
  3. הטריק של מכיני השייקים בקניונים שהופך את השייק לממש טעים הוא שימוש במי סוכר. גם אתם יכולים להכין מים כאלה על ידי בישול של כעשר דקות של בערך 20 כפיות סוכר עם 3 כוסות מים. לאחר מכן תצטרכו לקרר את התבשיל המתוק. קחו בחשבון שמדובר בהמון סוכר, ואם אתם מכינים שייק כדי לרדת במשקל, אז זאת לא הדרך.
  4. מומלץ להכין את השייק על בסיס מיץ כלשהו שאתם אוהבים, כמו מיץ תפוחים או מיץ תפוזים. זה יוצא הרבה יותר טעים מאשר על בסיס מים או חלב. אפשר גם ללכת על יוגורט, למרקם סמיך יותר.
  5. בחרו לטובת הכנת השייק בפירות האהובים עליכם: תפוחים, בננות, מנגו, אבטיח, מלון, אננס, אגסים, תמרים, אגוזים וכדומה. לא מומלץ לשים יותר מדיי סוגים של פירות בשייק אחד, כי זה ייצא בטעם מוזר. לכו על שלושה פירות לכל היותר.
  6. במקום סוכר אפשר לשדרג את השייק עם סוכר חום, דבש או ממתיק דיאטטי כמו סוכרזית.
  7. נענע! עלי נענע שמוסיפים לשייק נותנים לו טעם מעולה. מומלץ מאוד.
  8. השייק יכול להיות מורכב משילוב של כדור גלידה עם פירות. אם למשל אתם מכינים שייק תות בננה ומוסיפים כדור של גלידה וניל התוצאה יכול לצאת אדירה. השייק יהיה סמיך יותר ובעל טעם מצוין.
  9. תוספות חמודות שונות שמפזרים מעל השייק יכולות להוסיף גם למראה השייק וגם לטעם שלו. מה למשל? קינמון, בוטנים, אגוזים שבורים, סירופ שוקולד, שברי עוגיות ועוד ועוד. גם קצפת מעל השייק יכולה להיות להתקבל בברכה.
  10. את השייק מומלץ לשתות מיד אחרי שמכינים אותו ולא לשים אותו במקרר ולשתות רק אחרי כמה שעות. שייק שותים כשהוא טרי, קר וצונן.

12. ניתן לעשות שייק סמיך יותר עם אחד מחומרי הגלם הבאים: כף טחינה, בננה או שליש אבוקדו – הם מעניקים לשייק מרקם קרמי מעולה.

פוסטים נוספים